Instruments A310 not working

FSX including FSX Steam version.

Instruments A310 not working

Postby DaveHagen » Sat Mar 16, 2019 2:27 pm

Hello, some while ago I downloaded the Thomas Ruth A310 GOL, but the instruments are not working, they seem to be all off, I've installed the gauges, can't get them on. Does anybody know how to make them work? Thanks in advantage
DaveHagen
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant
 
Posts: 58
Joined: Tue Mar 05, 2019 2:41 am

Re: Instruments A310 not working

Postby cevans » Sat Mar 16, 2019 5:34 pm

The poster did not include the A310 gauge.

You can download another A310 https://simviation.com/1/search?submit= ... &x=11&y=17

Copy the TomA310 gauge(folder) inside the panel folder into your panel folder and all should work
cevans
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant
 
Posts: 147
Joined: Tue Dec 22, 2015 3:27 pm

Re: Instruments A310 not working

Postby DaveHagen » Sun Mar 17, 2019 3:55 am

cevans wrote:The poster did not include the A310 gauge.

You can download another A310 https://simviation.com/1/search?submit= ... &x=11&y=17

Copy the TomA310 gauge(folder) inside the panel folder into your panel folder and all should work


It works, thank you! <<r
DaveHagen
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant
 
Posts: 58
Joined: Tue Mar 05, 2019 2:41 am

Re: Instruments A310 not working

Postby Eanana » Mon Mar 18, 2019 7:12 am

DaveHagen wrote:Hello, some while ago I downloaded the Thomas Ruth A310 GOL, but the instruments are not working, they seem to be all off, I've installed the gauges, can't get them on. Does anybody know how to make them work? Thanks in advantage

I have the same issue
User avatar
Eanana
Ground hog
Ground hog
 
Posts: 1
Joined: Mon Mar 18, 2019 6:10 am
Location: Duluth


Return to Flight Simulator X (FSX) and Steam

Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot] and 77 guests