FSX

FSX including FSX Steam version.

Re: FSX

Postby BFMF » Wed Jan 04, 2006 5:45 pm

Ahh, the commodore 64. Back in the day, I loved that system. Gotta miss those cassette drives though ;D

And the floppy disk drive you could get was about the size of the computer itself ::)

...And after using the commodore for a couple years, we somehow got an intel 8086 system, which we later upgraded to a 286...! :o 8)


Those were the days ;)
Last edited by BFMF on Wed Jan 04, 2006 5:48 pm, edited 1 time in total.
BFMF
Colonel
Colonel
 
Posts: 16266
Joined: Mon Feb 25, 2002 6:06 pm
Location: Pacific Northwest

Re: FSX

Postby Rocket_Bird » Thu Jan 05, 2006 1:14 am

Yikes, its time to get a new computer!  When FSX comes out that is... Im still running an ole pentium 3 with a have decent vid card that can just barely hold its own with todays addons.

Sigh, like some of you, I spent like so much money on payware though, i sure hope they are compatible.  Sadly im afraid they will probably be outdated by even better payware when FSX hits...
Cheers,
RB

Image
User avatar
Rocket_Bird
Major
Major
 
Posts: 1222
Joined: Fri Aug 06, 2004 12:00 pm
Location: Canada

Re: FSX

Postby Katahu » Thu Jan 05, 2006 1:24 am

My credit will build up high enough for a more powerful Dell by the time that sim comes around.

*katahu dances like Ren & Stimpy*

Happy-Happy Joy-Joy Happy-Happy Joy-Joy!!!!!!!!

;D
User avatar
Katahu
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel
 
Posts: 5993
Joined: Mon Jul 22, 2002 10:29 pm

Re: FSX

Postby JBaymore » Thu Jan 05, 2006 9:43 am

If it does require Vista M$ is just trying to milk us for more money.


And this surprises you how?   ;D

Microsoft is a business.  Businesses exist to make money.  And the king of all money makers is Microsoft.

best,

.....john
Image ImageIntel i7 960 quad 3.2G LGA 1366, Asus P6X58D Premium, 750W Corsair, 6 gig 1600 DDR3, Spinpoint 1TB 720
User avatar
JBaymore
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 10020
Joined: Sat May 24, 2003 9:15 am
Location: New Hampshire

Re: FSX

Postby Fly2e » Thu Jan 05, 2006 9:53 am

[quote]Microsoft is a business.
Last edited by Fly2e on Thu Jan 05, 2006 9:57 am, edited 1 time in total.
COMING SOON!
User avatar
Fly2e
Colonel
Colonel
 
Posts: 198017
Joined: Thu Jan 17, 2002 5:29 pm
Location: KFRG

Re: FSX

Postby dcunning30 » Thu Jan 05, 2006 10:30 am

Regarding backward compatibility:

If the MS folks figures out a better way of doing things, that would render FS9 add-ons incompatible, what do they do?  Be chained to an old architecture to maintain backward compatibility, or do the new thing for a better experience?  I say, they should use the new method AND provide conversion utilities.

My $.02
TURKEY TROTS TO WATER GG WHERE IS RPT WHERE IS TASK FORCE 34 RR THE WORLD WONDERS
User avatar
dcunning30
Major
Major
 
Posts: 1541
Joined: Fri Feb 18, 2005 5:34 pm
Location: The Land of Nod

Re: FSX

Postby CODY614 » Thu Jan 05, 2006 11:21 am

Commodore 64
210 kb Hard Drive
36" Sony Trinitron TV for moniter
100kb on board memory
not sure what kinda videocard?

Cody, I envy you. The Commodore 64 was my most favorite computer ever. My first flight simulator was for that computer. Then Solo flight. Awe man memories.


;D
Hours and hours.........Now look at us.....

Jeff T.
Commodore 64
210 kb Hard Drive
Image
CODY614
Captain
Captain
 
Posts: 579
Joined: Mon Aug 26, 2002 5:55 am

Re: FSX

Postby JBaymore » Thu Jan 05, 2006 12:56 pm

Personally I'll have to get the hardware up to snuff before I buy the new version of the sim.  I really do not want to re-create my first year of frustration with fs9.  

But I know that I will buy it.   ;D

And my "hot tip" for FSX.................. totally ignore whatever "minimum specifications" that Microsoft puts on the box.   ;) ;D


best,

...................john

"Looking forward to true surrond sound in the simpit!!!!!"
Image ImageIntel i7 960 quad 3.2G LGA 1366, Asus P6X58D Premium, 750W Corsair, 6 gig 1600 DDR3, Spinpoint 1TB 720
User avatar
JBaymore
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 10020
Joined: Sat May 24, 2003 9:15 am
Location: New Hampshire

Re: FSX

Postby CODY614 » Thu Jan 05, 2006 1:08 pm

I gotta admit.....I wished I could have really gone nut's with the video card.....but the 400 or 500 dollars for the top end was kinda hard to slip past my wife!
But I cannot belive the way FS9 runs now!....My old system got to be a slide show.
I dont' know how anybody else does it but I used to have mine built by a very good friend.....I watched and learned....found out where he bought his stuff.....And 'voila'....I built this last one myself!...Saves you bunch of money!
But you gotta do it.....even 1 year old stuff is too slow.Cuz the new stuff coming out is that good.
Jeff T.
Commodore 64
210 kb Hard Drive
Image
CODY614
Captain
Captain
 
Posts: 579
Joined: Mon Aug 26, 2002 5:55 am

Previous

Return to Flight Simulator X (FSX) and Steam

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 164 guests