adding static airctraft at airports

Adding Aircraft Traffic, airport gates, etc, to your Sim - AFCAD, TTools, Project AI, AI Aircraft, etc

adding static airctraft at airports

Postby bombardier » Wed Mar 18, 2015 6:40 pm

hello to all:
this may been asked if so forgive my duplicate here.

as I fly in different airports, is there a way to add static planes at gates? not the default all white planes but maybe different planes around the world at different gates. like maybe american air lines or qatar and so on and place them at the gates so as I land go to my gate I will see these planes at their gates. just a thought.

bombardier
User avatar
bombardier
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant
 
Posts: 284
Joined: Sat Sep 04, 2010 2:58 pm
Location: united states

Re: adding static airctraft at airports

Postby Fozzer » Wed Mar 18, 2015 7:01 pm

I use Instant Scenery 3 to place all my objects whilst the sim is running!

Paul.
Win 8.1 64-bit. DX11. Advent Tower. Intel i7-3770 3.9 GHz 8-core. 8 GB System RAM. AMD Radeon HD 7700 1GB RAM. DVD ROM. 2 Terra Byte SATA Hard Drive. Philips 17" LCD Monitor. Saitek Cyborg X Fly-5 Joystick. ...and a Briggs and Stratton Petrol Lawn Mower.
User avatar
Fozzer
Colonel
Colonel
 
Posts: 27336
Joined: Thu Jan 31, 2002 3:11 pm
Location: Hereford. England. EGBS.

Re: adding static airctraft at airports

Postby Azframer » Sat Mar 21, 2015 9:24 pm

I just use World of AI free traffic myself, I never really messed with static parked aircraft.

http://www.world-of-ai.com/

Rick
Azframer
1st Lieutenant
1st Lieutenant
 
Posts: 345
Joined: Fri Mar 06, 2015 3:04 am
Location: Arizona, US

Re: adding static airctraft at airports

Postby bombardier » Sun Mar 22, 2015 4:45 pm

hello to both of you:

so, how tough is it to get these programs up an running in scenery.I bet you may need to delete some default planes. which will make it more difficult to get it running. any pdfs or tutors on this subject.

how come everyone else knows how this do this but me. I was planning to go to your web site www.world of ai.com; web site said "this is a forbidden web site".

bombardier
User avatar
bombardier
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant
 
Posts: 284
Joined: Sat Sep 04, 2010 2:58 pm
Location: united states

Re: adding static airctraft at airports

Postby Fozzer » Sun Mar 22, 2015 5:19 pm

The default aircraft in FSX contain a wide variety of different Aircraft.

I use this program to place the default aircraft, and other default objects, at various airfields and airstrips...>>>

http://www.flight1.com/products.asp?product=iscen3

Excellent for Airfield Builders!

Paul... :mrgreen: ...!
Win 8.1 64-bit. DX11. Advent Tower. Intel i7-3770 3.9 GHz 8-core. 8 GB System RAM. AMD Radeon HD 7700 1GB RAM. DVD ROM. 2 Terra Byte SATA Hard Drive. Philips 17" LCD Monitor. Saitek Cyborg X Fly-5 Joystick. ...and a Briggs and Stratton Petrol Lawn Mower.
User avatar
Fozzer
Colonel
Colonel
 
Posts: 27336
Joined: Thu Jan 31, 2002 3:11 pm
Location: Hereford. England. EGBS.

Re: adding static airctraft at airports

Postby Azframer » Mon Mar 23, 2015 2:31 pm

The installer is on this page as well as links to avsim to download airline packages
http://www.world-of-ai.com/allpackages.php
I am not sure why you got the forbidden message it is a legit site.
When you download and unzip installer keep the installer where you plan to use it with all folders as unzipped. Right click on WOAI Installer.exe and run as administrator or they will not install traffic and all your default traffic will not show either with Windows 7 or 8. Install all liveries you want to add and happy flying.
Direct WOAI Installer.exe to the zip files of liveries and it will take care of it for you so don't unzip liveries.

The file as unzipped and a picture at Phoenix Skyharbor hub of Southwest and US Airways

Rick
Attachments
221521_4449079231522_403844191_o.jpg
221521_4449079231522_403844191_o.jpg (47.2 KiB) Viewed 1553 times
WOAI.JPG
WOAI.JPG (48.01 KiB) Viewed 1553 times
Azframer
1st Lieutenant
1st Lieutenant
 
Posts: 345
Joined: Fri Mar 06, 2015 3:04 am
Location: Arizona, US


Return to Adding Aircraft Traffic (AI) & Gates

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 83 guests