AdBlock pop up

Questions, suggestions, ideas, complaints, compliments about this site or forums. Ask here.

AdBlock pop up

Postby BROGY » Sun Jan 14, 2018 12:52 pm

Every time a launch the Simviation website I get a pop up window mentioning that I have to add this site to the whitelist of AdBlock.
Problem is that I haven't AdBlock installed on my PC and that this message only appears in Mozilla Firefox 57.0.4.
Searched the registry of my Windows 10 64 bit - nothing was found.
What must I do ?
Image
BROGY
Ground hog
Ground hog
 
Posts: 22
Joined: Fri Oct 05, 2012 11:31 am
Location: BELGIUM

Re: AdBlock pop up

Postby Sprocket » Sun Jan 14, 2018 1:30 pm

Don't know if this is any worth to you but I struggled with the same thing on IE 11. Till I found out that I needed to goto "View -- Toolbars " where I found the "Status bar" unticked. I ticked it to be on,
after which the adblock logo appeared in the right hand bottom corner. From there I could get to the whitelist and made an exemption for Simviation.
(Must be honest, for a long while I thought my PC was corrupted..)
Not sure if you have a similar problem maybe?

Image

Jan
User avatar
Sprocket
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant
 
Posts: 292
Joined: Wed Oct 30, 2013 12:10 pm

Re: AdBlock pop up

Postby BROGY » Mon Jan 15, 2018 8:58 am

Thanks for your advice.
I don't have any problems with IE11 only with Mozilla Firefox.
I am going to contact Mozilla for my problem
BROGY
Ground hog
Ground hog
 
Posts: 22
Joined: Fri Oct 05, 2012 11:31 am
Location: BELGIUM

Re: AdBlock pop up

Postby Roypcox » Mon Jan 15, 2018 10:59 am

I am on Mozilla and no problem here in Tx.
Roypcox
1st Lieutenant
1st Lieutenant
 
Posts: 408
Joined: Sun Apr 20, 2014 6:17 am

Re: AdBlock pop up

Postby Fozzer » Mon Jan 15, 2018 12:17 pm

I have used "Adblock Plus" for as long as I can remember in Firefox, and it works like a charm!

It is on my Firefox Tools Menu < Addons < Adblock Plus.

I just instruct it to either allow or disallow Adverts on selected sites.

My choice.

On Sim V it is marked as; "allowed".

On most other sites Adverts are automatically disallowed!

Paul.... :D ...!
Win 8.1 64-bit. DX11. Advent Tower. Intel i7-3770 3.9 GHz 8-core. 8 GB System RAM. AMD Radeon HD 7700 1GB RAM. DVD ROM. 2 Terra Byte SATA Hard Drive. Philips 17" LCD Monitor. Saitek Cyborg X Fly-5 Joystick. ...and a Briggs and Stratton Petrol Lawn Mower.
User avatar
Fozzer
Colonel
Colonel
 
Posts: 31905
Joined: Thu Jan 31, 2002 3:11 pm
Location: Hereford. England. EGBS.

Re: AdBlock pop up

Postby Sinkrate » Mon Jan 15, 2018 1:01 pm

I have used "Adblock Plus" for as long as I can remember in Firefox, and it works like a charm!

It is on my Firefox Tools Menu < Addons < Adblock Plus.

I just instruct it to either allow or disallow Adverts on selected sites.

My choice.

On Sim V it is marked as; "allowed".

On most other sites Adverts are automatically disallowed!

Paul.... :D ...!


Same here but still get the back box….Win10 though - meh :?
User avatar
Sinkrate
1st Lieutenant
1st Lieutenant
 
Posts: 327
Joined: Wed Jul 29, 2015 4:08 am
Location: UK

Re: AdBlock pop up

Postby Fozzer » Mon Jan 15, 2018 2:03 pm

Sinkrate wrote:
Same here but still get the black box….Win10 though - meh :?


What is this strange creature called; "Windows 10"... :shock: ....!


Paul...Windows 8.1, 64 bit.....and lovin' it!..... :lol: ...!
Win 8.1 64-bit. DX11. Advent Tower. Intel i7-3770 3.9 GHz 8-core. 8 GB System RAM. AMD Radeon HD 7700 1GB RAM. DVD ROM. 2 Terra Byte SATA Hard Drive. Philips 17" LCD Monitor. Saitek Cyborg X Fly-5 Joystick. ...and a Briggs and Stratton Petrol Lawn Mower.
User avatar
Fozzer
Colonel
Colonel
 
Posts: 31905
Joined: Thu Jan 31, 2002 3:11 pm
Location: Hereford. England. EGBS.

Re: AdBlock pop up

Postby BROGY » Fri Jan 19, 2018 6:26 am

My problem is that AdBlock isn't installed as an add on in Firefox.
When I install AdBlock, I can't add Simviation to the whitelist.
After removing the add on, I keep getting the pop up
BROGY
Ground hog
Ground hog
 
Posts: 22
Joined: Fri Oct 05, 2012 11:31 am
Location: BELGIUM

Re: AdBlock pop up

Postby BROGY » Fri Jan 19, 2018 11:14 am

When you look at my post of Jan14, you can see that the Adblock message is written as Adblock and not AdBlock
After logging in with another to Win10-account, I don't get any pop up message while launching the Simviation website.
I think my system has been infected with a malware program because, if I should register myself for the express member login, I shouldn' get the message.
I am afraid that my money wouldn't go to Simviation but to an obscure destination.
BROGY
Ground hog
Ground hog
 
Posts: 22
Joined: Fri Oct 05, 2012 11:31 am
Location: BELGIUM

Re: AdBlock pop up

Postby Fozzer » Fri Jan 19, 2018 1:51 pm

In my Firefox: Tools > Add-ons > Extensions, it is listed as....

...and spelt...

"Adblock Plus" version: 3.0.2

Paul.......:mrgreen:....!
Win 8.1 64-bit. DX11. Advent Tower. Intel i7-3770 3.9 GHz 8-core. 8 GB System RAM. AMD Radeon HD 7700 1GB RAM. DVD ROM. 2 Terra Byte SATA Hard Drive. Philips 17" LCD Monitor. Saitek Cyborg X Fly-5 Joystick. ...and a Briggs and Stratton Petrol Lawn Mower.
User avatar
Fozzer
Colonel
Colonel
 
Posts: 31905
Joined: Thu Jan 31, 2002 3:11 pm
Location: Hereford. England. EGBS.

Re: AdBlock pop up

Postby gaab » Sat Feb 03, 2018 7:46 pm

I also DID put Simviation on my whitelist, but I have Firefox protection against tracking ON.

So, NO, these "safe Google ads" are not "clean", and I presume it is why Simviation get the feeling Adblock is active.

I don't intent to open tracking - I am feed up with this behaviour.

I have put other sim sites on my whitelist and don't get this blocage.

If Simviation don't intent to change his PopUp, I will cease to visit it.

Regards

Gérard
gaab
Ground hog
Ground hog
 
Posts: 4
Joined: Tue May 12, 2015 10:24 am


Return to Site Questions & Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 143 guests