CFS1

General discussion for CFS - the original European Air War Combat Flight Simulator

CFS1

Postby Bubblehead » Thu Apr 08, 2010 6:26 pm

I am unable to find a combat sim game that would equal or better CFS1. CFS2 and 3 stunk. Would it be OK to reload CFS1 in a fairly powerful PC, that is, 3.2GHz, Radeon HD 5780, etc.?
User avatar
Bubblehead
Captain
Captain
 
Posts: 851
Joined: Fri Dec 19, 2003 1:35 am
Location: San Diego, California USA

Re: CFS1

Postby H » Fri Apr 09, 2010 10:29 am

Why wouldn't it be OK? There shouldn't be a problem; although I haven't progressed beyond Windows XP, I've made WW2 Pacific, Korea and WW1 variations as well as a couple test variations (changed the cfs.exe name accordingly*) and all work with the parallel install.

* If one does this, it's best to copy the cfs.cfg from the first 'settings' complete install and rename it accordingly or else have to redo the settings again for the newly-named variation.



8-)
Last edited by H on Sat Apr 10, 2010 1:21 pm, edited 1 time in total.
H
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel
 
Posts: 5522
Joined: Fri May 27, 2005 1:27 am
Location: NH, USA


Return to Combat Flight Simulator

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 249 guests