FS2002 Pro Aircraft

Flight Simulator 2002. Questions, suggestions, problems or solutions... aim here!

FS2002 Pro Aircraft

Postby Northwest 102 » Tue Apr 24, 2012 11:31 pm

Would it be possible to get copies of the FS2002 Pro aircraft to use in my AI?  I don't need the flyable aircraft, just the AI so I can add more traffic.  I'm running FS2002 on a 2003 computer which can't take on add-on like Ultimate Traffic or any program like it because the memory will stall out.
Fly D E L T A/NORTHWEST AIRLINES!
User avatar
Northwest 102
Major
Major
 
Posts: 1037
Joined: Sun Jun 09, 2002 4:18 pm
Location: USA

Re: FS2002 Pro Aircraft

Postby Webb » Tue Apr 24, 2012 11:48 pm

FS2002 comes with non-flyable AI aircraft. 

They are designed to be low resource - no cockpits, just shells that are visible from outside.

I've never felt a need to add any other AI.  I don't know if you can turn the included flyable aircraft into AI.  But you would probably use just as much memory doing so as adding a third party addon.
"Was it over when the Germans bombed Pearl Harbor? Hell no!" - Sen. John Blutarsky

You know, this used to be a helluva good country. I don't understand what's gone wrong with it. - George Hanson, 1969

A bad day at golf is better than a good day at work.


Image

Jim
User avatar
Webb
Major
Major
 
Posts: 2236
Joined: Sat Sep 25, 2010 4:45 pm
Location: KBCT


Return to FS 2002

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 158 guests