Autopilot Altitude Set

FSX including FSX Steam version.

Autopilot Altitude Set

Postby thomasnc41 » Fri Aug 31, 2007 4:58 am

I have a problem with the auto pilot altitude setting.  I originally could set the altitude in increments of 100 ft.  For some reason the altitude set will only set in increments of 1000 ft.  

How do I set the default back to 100 ft?????


Thanks, Tom
Acer X243W  24" Monitor
ASUS P5N-E SLI Motherboard
Intel Core 2 Duo E6470 (Conroe) 2.33GHz
NVIDIA GeForce 8600 GT  256 MB memory X 2
3 Gig DD2RAM DIMM Speed 800MHz
300 Gig SATA HDD
500 Gig SATA HDD
Micro
thomasnc41
Ground hog
Ground hog
 
Posts: 5
Joined: Tue Jul 17, 2007 4:18 am
Location: Hope Mills, NC

Re: Autopilot Altitude Set

Postby garymbuska » Fri Aug 31, 2007 8:35 am

[quote]I have a problem with the auto pilot altitude setting.
Gary M Buska
SYSTEM Specs ASUS P8Z68 V/GEN 3 mother board: INTELL I7 2600k 3.48 ghz Quad core CPU with Sandy bridge: 12 Gigs of 1800hz ram:
GTX 950 OVER CLOCKED: 2 Gigs Ram Windows 10 Home 64 bit Operating system. 750W Dedicated modular power supply. Two Internal 1TB hard drives 1 External 1TB 3.2 USB hard drive. SAITEK Cessna flight Yoke with throttles.
CH Rudder Peddles 27 inch Wide screen Monitor
User avatar
garymbuska
Major
Major
 
Posts: 4407
Joined: Tue Dec 30, 2003 11:10 am
Location: Jacksonville, Florida


Return to Flight Simulator X (FSX) and Steam

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 226 guests