B777 Cockpit Hard to Use

FSX including FSX Steam version.

B777 Cockpit Hard to Use

Postby DanMichael » Sun Sep 15, 2019 11:06 am

On every Boeing 777, I've ever gotten, when in VC mode, the mouse flickers on and off over the controls and it is almost impossible to adjust the altitude, rate of ascent/descent, speed, etc. If I hold the mouse button down like in other aircraft, nothing moves. If I scroll the mouse wheel, I got interrupted adjustments. It is a real pain and so I have stopped using all of the 777s. No problem with any other aircraft. Only the 777s.
DanMichael
Ground hog
Ground hog
 
Posts: 8
Joined: Thu Feb 28, 2019 11:31 am

Re: B777 Cockpit Hard to Use

Postby A Hobbit » Sun Sep 15, 2019 8:09 pm

Who puts them out?
A Hobbit
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant
 
Posts: 54
Joined: Wed Oct 10, 2018 2:03 pm

Re: B777 Cockpit Hard to Use

Postby Nighthawk117 » Sun Sep 15, 2019 9:04 pm

what sim are you using?
Image
User avatar
Nighthawk117
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant
 
Posts: 227
Joined: Thu Jan 18, 2018 6:26 pm
Location: Oxford New York

Re: B777 Cockpit Hard to Use

Postby cevans » Mon Sep 16, 2019 2:36 am

There are 2 options for this VC in FSX/P3D

1st is for FSX by Zachary77 FSX native conversion of the original Jacob Kubique 777 VC

https://simviation.com/1/search?submit= ... 01&x=0&y=0


But gauges did not display in P3D4 so I added P3D4 compatible gauges for packages I repainted/assembled (this version was not tested in FSX)

https://simviation.com/1/search?submit= ... 77&x=0&y=0

I suggest you try the Zachary77 original version
cevans
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant
 
Posts: 167
Joined: Tue Dec 22, 2015 3:27 pm

Re: B777 Cockpit Hard to Use

Postby DanMichael » Mon Sep 16, 2019 8:38 am

Thanks, everyone. I'm using FSX. The aircraft were downloaded from this site and another. I'll try the download at the suggested link.
DanMichael
Ground hog
Ground hog
 
Posts: 8
Joined: Thu Feb 28, 2019 11:31 am

Re: B777 Cockpit Hard to Use

Postby zachary77 » Fri Sep 20, 2019 9:09 pm

Hi there. My current version probably won’t help with that. It’s apparently a bug with the native conversion. Unfortunately I haven’t been able to fix it, but the FS9 model seems to be alright with that. If you want, I can add the option to use the FS9 model in V3.
zachary77
Ground hog
Ground hog
 
Posts: 47
Joined: Fri Mar 21, 2014 1:13 am

Re: B777 Cockpit Hard to Use

Postby ELALCaptain » Sat Sep 21, 2019 1:05 pm

Please email me at benmoshe68@*****l.com. I have a small XML file to give you that will rectify the problem. I fly 777's in FSX now without those irritating problems. <<r
ELALCaptain
Ground hog
Ground hog
 
Posts: 2
Joined: Sun May 05, 2019 7:10 am

Re: B777 Cockpit Hard to Use

Postby zachary77 » Sat Sep 21, 2019 6:53 pm

I’ve sent you an email. Thanks very much.
zachary77
Ground hog
Ground hog
 
Posts: 47
Joined: Fri Mar 21, 2014 1:13 am

Re: B777 Cockpit Hard to Use

Postby pete » Sun Sep 22, 2019 2:31 am

ELALCaptain wrote:Please email me at benmoshe68@*****l.com. I have a small XML file to give you that will rectify the problem. I fly 777's in FSX now without those irritating problems. <<r


(we discourage open public sharing of email due to bots and other issues)

It would be nice if you shared this on the site so others can also benefit? Such a good VC it will be good to have it working well 8-)
Think global. It's the world we live in
User avatar
pete
Administrator
Administrator
 
Posts: 10217
Joined: Mon Jan 01, 2001 2:01 am
Location: Cloud Cuckoo Land


Return to Flight Simulator X (FSX) and Steam

Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot], mmurphy77 and 275 guests