Aircraft stuck at holding point?

Adding Aircraft Traffic, airport gates, etc, to your Sim - AFCAD, TTools, Project AI, AI Aircraft, etc

Aircraft stuck at holding point?

Postby Stewy44 » Wed Jan 04, 2012 11:27 pm

G'day guys,

Quick question, this doesn't happen very often at all.
Last edited by pete on Fri Jan 06, 2012 3:02 am, edited 1 time in total.
Image
FS9 - the only way you can fly a 747 while drinking beer
User avatar
Stewy44
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant
 
Posts: 148
Joined: Tue Aug 12, 2008 8:54 am
Location: (Sim)Flying in Europe and Asia

Re: Aircraft stuck at holding point?

Postby dave3cu » Thu Jan 05, 2012 10:05 am

Stew,

Check that the hold short node is within distance limit of the runway edge (View>Show hold short limits).

Also, you can try placing a normal node (or ILS hold short node) on the taxiway segment a short distance behind the hold short node.

Dave
At that time [1909] the chief engineer was almost always the chief test pilot as well. That had the fortunate result of eliminating poor engineering early in aviation.
dave3cu
Major
Major
 
Posts: 3141
Joined: Sun May 19, 2002 9:55 am
Location: 3CU, Northern Wisconsin, USA

Re: Aircraft stuck at holding point?

Postby Stewy44 » Thu Jan 05, 2012 8:28 pm

Thanks Dave. I'll give that a go!  I appreciate your help!
Stew
Image
FS9 - the only way you can fly a 747 while drinking beer
User avatar
Stewy44
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant
 
Posts: 148
Joined: Tue Aug 12, 2008 8:54 am
Location: (Sim)Flying in Europe and Asia


Return to Adding Aircraft Traffic (AI) & Gates

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 195 guests