Airport Scenery not showing up (FS2004)

Adding Aircraft Traffic, airport gates, etc, to your Sim - AFCAD, TTools, Project AI, AI Aircraft, etc

Airport Scenery not showing up (FS2004)

Postby KVN » Wed Dec 21, 2011 6:18 pm

Greetings all...newbie here
Last edited by KVN on Wed Dec 21, 2011 6:19 pm, edited 1 time in total.
KVN
Ground hog
Ground hog
 
Posts: 1
Joined: Wed Dec 21, 2011 6:59 pm
Location: UNITED KINGDOM

Re: Airport Scenery not showing up (FS2004)

Postby JoBee » Wed Dec 21, 2011 8:40 pm

You do not have the three scenery areas stacked correctly in the Scenery Library.

Review the install instructions.

cheers,
Joe
Don't argue with idiots, they drag you down to their level and beat you with experience.
User avatar
JoBee
Captain
Captain
 
Posts: 574
Joined: Sat Aug 29, 2009 2:14 am


Return to Adding Aircraft Traffic (AI) & Gates

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 116 guests