AI Traffic different names

Adding Aircraft Traffic, airport gates, etc, to your Sim - AFCAD, TTools, Project AI, AI Aircraft, etc

AI Traffic different names

Postby CaptJon1979 » Mon Apr 25, 2011 2:05 am

Why does all my generic AI traffic except the MAIW and WOAI traffic use the MAIW and WOAI names all i hear is Navy or Air Force but no Soar or others.
I use FS9.
Image
User avatar
CaptJon1979
Ground hog
Ground hog
 
Posts: 25
Joined: Fri Jul 17, 2009 11:46 pm
Location: KNHK or KADW

Re: AI Traffic different names

Postby tgibson » Mon Apr 25, 2011 11:42 am

Perhaps you have removed the default GVP file and replaced it with something else?  Perhaps you are using EditVoicePack and have removed the default airline names?
---
Tom Gibson
CalClassic Propliner Page
http://www.calclassic.com
tgibson
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant
 
Posts: 170
Joined: Tue Sep 22, 2009 1:45 pm
Location: San Diego, CA

Re: AI Traffic different names

Postby CaptJon1979 » Mon Apr 25, 2011 3:50 pm

Thanks i'll check it out in a few
Image
User avatar
CaptJon1979
Ground hog
Ground hog
 
Posts: 25
Joined: Fri Jul 17, 2009 11:46 pm
Location: KNHK or KADW


Return to Adding Aircraft Traffic (AI) & Gates

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 96 guests