AI help

Adding Aircraft Traffic, airport gates, etc, to your Sim - AFCAD, TTools, Project AI, AI Aircraft, etc

AI help

Postby palperfect » Sat Jan 01, 2011 12:23 pm

simvation please do not delete this ;) i downloaded the british airways pack from world of ai and it worked fine after that i downloaded a ai lufthansa pack from simaviation so i started the game at heathrow and there were planes parked in the airport
palperfect
Ground hog
Ground hog
 
Posts: 11
Joined: Sat Jan 01, 2011 12:55 pm
Location: marske

Re: AI help

Postby dave3cu » Mon Jan 03, 2011 6:15 pm

Have you downloaded/installed any scenery for Heathrow?

Planes parking in buildings is usually the result of mis-match between an airport Afcad file (that defines the surface layout, including parking) and a scenery file that
Last edited by dave3cu on Mon Jan 03, 2011 6:16 pm, edited 1 time in total.
At that time [1909] the chief engineer was almost always the chief test pilot as well. That had the fortunate result of eliminating poor engineering early in aviation.
dave3cu
Major
Major
 
Posts: 3141
Joined: Sun May 19, 2002 9:55 am
Location: 3CU, Northern Wisconsin, USA


Return to Adding Aircraft Traffic (AI) & Gates

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 124 guests