New to FSX - how to install new mission

Adding Aircraft Traffic, airport gates, etc, to your Sim - AFCAD, TTools, Project AI, AI Aircraft, etc

New to FSX - how to install new mission

Postby sunshy » Wed Jun 09, 2010 2:35 am

Hi all,
I hope this is the right forum for that post.  :o
I was trying to search for a topic explaining how to install new missions into FSX, but no success.
Can someone please tell me step by step how to do it?
Also, I was trying to install some new air-crafts as I saw on You Tube, but from some reason I'm getting an error message from FSX after installing it, f someone can help me with that issue I'll be very thankful.
Thank you all guys, and have a nice day...
SunShy
sunshy
Ground hog
Ground hog
 
Posts: 1
Joined: Wed Jun 09, 2010 3:21 am
Location: Thailand

Re: New to FSX - how to install new mission

Postby Capt.Propwash » Thu Jun 10, 2010 7:14 pm

ok. lets start with your first problem.

Missions:
[list][*]Find a mission online that you would like to try.
[*]Download Mission
[*]Save Mission in ...FSX/MISSION folder (file path might be C:/Program Files/Microsoft Games/Flight Sim X/Missions)
[*]Start FSX (and wait the 10 min for it to load
Last edited by Capt.Propwash on Thu Jun 10, 2010 7:15 pm, edited 1 time in total.
The thoughts and expressions contained in the post above are solely my own, and not necessarily those of Simviation.com, its Moderators, its Staff, its Members, or other guests. They can not, are not, and will not be held liable for any thoughts, or expre
User avatar
Capt.Propwash
Major
Major
 
Posts: 1947
Joined: Tue Feb 20, 2007 12:34 am
Location: KCHS, Charleston, SC, USA


Return to Adding Aircraft Traffic (AI) & Gates

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 242 guests