Combine Different AI (WOAI And Project AI)

Adding Aircraft Traffic, airport gates, etc, to your Sim - AFCAD, TTools, Project AI, AI Aircraft, etc

Combine Different AI (WOAI And Project AI)

Postby joey_d1119 » Tue Feb 02, 2010 8:57 pm

There are a few airlines that I would like to use from Project AI....fed ex, royal nepal...not much.

Will these PAI packages work with WOAI?
Last edited by joey_d1119 on Tue Feb 02, 2010 8:58 pm, edited 1 time in total.
joey_d1119
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant
 
Posts: 70
Joined: Wed Jan 21, 2004 3:26 am

Re: Combine Different AI (WOAI And Project AI)

Postby -Crossfire- » Tue Feb 02, 2010 9:10 pm

Just don't install both... install EITHER PAI or WOAI.
Image
-Crossfire-
Captain
Captain
 
Posts: 966
Joined: Wed Mar 01, 2006 2:42 am
Location: Northern Canada

Re: Combine Different AI (WOAI And Project AI)

Postby joey_d1119 » Tue Feb 02, 2010 9:31 pm

I just installed Royal Nepal Airways...it appears to be interacting fine with WOAI
joey_d1119
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant
 
Posts: 70
Joined: Wed Jan 21, 2004 3:26 am

Re: Combine Different AI (WOAI And Project AI)

Postby ShaneG_old » Wed Feb 03, 2010 10:17 am

I use a large mix of AI packages, and have ONLY experienced problems, when it's the same airline from different makers. For example, I had an AA set by both PAI & WOAI, and would have some interesting traffic jams at some airports. Removing the WOAI version fixed the problem.

I currently run:

-ALL of the PAI packages
-ALL of the MAIW packages
-the VOZ AI package
-and a few WOAI packages.
-a modded version of the default AI which only includes the GA planes.
-Several other small AI packs that came with various scenery addons.

I use this setup in both FS9 & FSX, and never do I see any conflicts.
Last edited by ShaneG_old on Wed Feb 03, 2010 10:25 am, edited 1 time in total.
ShaneG_old
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel
 
Posts: 9700
Joined: Tue Mar 11, 2008 11:52 am

Re: Combine Different AI (WOAI And Project AI)

Postby Kevin Jarvis » Wed Feb 03, 2010 11:55 pm

There are a few airlines that I would like to use from Project AI....fed ex, royal nepal...not much.

Will these PAI packages work with WOAI?


Simply put YES.
Install to your hearts content.
I fly

Image
Kevin Jarvis
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant
 
Posts: 292
Joined: Sun Feb 10, 2002 6:45 pm
Location: Morgan Co Illinois, USA, Earth

Re: Combine Different AI (WOAI And Project AI)

Postby joey_d1119 » Thu Feb 04, 2010 1:38 am

Thanks!

Unfortunatley the flight plan for Royal Nepal Airlines has the two smaller aircraft flying right through a mountain so they never reach their destination. The flight seems to reset.

Too bad because Lukla Airport in Nepal is awesome. Would love to see AI land their.

Guess I can't be happy with all my airlines!
joey_d1119
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant
 
Posts: 70
Joined: Wed Jan 21, 2004 3:26 am


Return to Adding Aircraft Traffic (AI) & Gates

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 109 guests