ai

Adding Aircraft Traffic, airport gates, etc, to your Sim - AFCAD, TTools, Project AI, AI Aircraft, etc

ai

Postby warrenflyboy2 » Mon Sep 19, 2016 8:19 am

can you add ai traffic to a certain airport say keri without having world of ai installed my computer will not download world of ai
warrenflyboy2
Ground hog
Ground hog
 
Posts: 2
Joined: Mon Sep 19, 2016 8:14 am

Re: ai

Postby tgibson » Wed Sep 21, 2016 12:09 pm

Sure. First download the AI planes you want and install them as you would any aircraft. Addon textures too.

Then use a program like AI Flight Planner to create the flight plans and compile them.

Place the BGL files into an active scenery folder (Scenery/World/scenery is a common choice).

That said, I would investigate why WOAI files will not download for you. This may mean you cannot download much of anything for FS.

Hope this helps,
tgibson
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant
 
Posts: 170
Joined: Tue Sep 22, 2009 1:45 pm
Location: San Diego, CA

Re: ai

Postby warrenflyboy2 » Thu Sep 22, 2016 6:13 am

thanks will try
warrenflyboy2
Ground hog
Ground hog
 
Posts: 2
Joined: Mon Sep 19, 2016 8:14 am


Return to Adding Aircraft Traffic (AI) & Gates

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 179 guests