If you'd have a chance to replicate and add things to the VC of the 737-800?

Anything to do with Aircraft Design, FSDS, G Max, Aircraft Animator, SDL Edit, etc. Novice or skilled - stop here & learn!

Re: If you'd have a chance to replicate and add things to the VC of the 737-800?

Postby alrot » Wed Jan 25, 2012 4:42 pm

from what i can see its pretty decent exept the autopilot and the gauges themselves,their layout seems fine.

edit:
i found this...
http://i.pbase.com/g6/04/645104/2/75810946.omngRIi7.jpg
http://www.aircraft.5u.com/images/7384.jpg

so its ONLY the autopilot section realy...
i think it depends on what is used by the customer. ;)


you have no idea how good it would be if You'd found a real life similar panel..it'd REALLY help me  ,I would have to modified the gauge, and that gauge xml is the type coded in a strange different language that is hard for me to figure it out ,so I would have to write a new entire gauge [smiley=undecided.gif] gauge and I really don't want to do that  ,I can't see the links jetpro ,One said Forbither and the other said was removed  :-?
Image

Venezuela
User avatar
alrot
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel
 
Posts: 8960
Joined: Wed Oct 08, 2003 10:47 am

Re: If you'd have a chance to replicate and add things to the VC of the 737-800?

Postby jetprop » Wed Jan 25, 2012 5:03 pm

from what i can see its pretty decent exept the autopilot and the gauges themselves,their layout seems fine.

edit:
i found this...
http://i.pbase.com/g6/04/645104/2/75810946.omngRIi7.jpg
http://www.aircraft.5u.com/images/7384.jpg

so its ONLY the autopilot section realy...
i think it depends on what is used by the customer. ;)


you have no idea how good it would be if You'd found a real life similar panel..it'd REALLY help me
Last edited by jetprop on Wed Jan 25, 2012 5:18 pm, edited 1 time in total.
Image
User avatar
jetprop
Major
Major
 
Posts: 1518
Joined: Tue Aug 16, 2011 10:03 am
Location: a chair infront of a monitor.

Re: If you'd have a chance to replicate and add things to the VC of the 737-800?

Postby alrot » Wed Jan 25, 2012 5:15 pm

:)thank you jetpro!

this one is more similar to the one in FSX

please see your PM  ;)
Image

Venezuela
User avatar
alrot
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel
 
Posts: 8960
Joined: Wed Oct 08, 2003 10:47 am

Re: If you'd have a chance to replicate and add things to the VC of the 737-800?

Postby jetprop » Wed Jan 25, 2012 5:18 pm

[quote]


:)thank you jetpro!

this one is more similar to the one in FSX

please see your PM
Last edited by jetprop on Wed Jan 25, 2012 5:24 pm, edited 1 time in total.
Image
User avatar
jetprop
Major
Major
 
Posts: 1518
Joined: Tue Aug 16, 2011 10:03 am
Location: a chair infront of a monitor.

I'm going to need help with the GPWS

Postby alrot » Fri Jan 27, 2012 7:40 am

I have try one from simv's library, its made for fs2004 ad it doesn't work for me
all the videos on youtube of my md-83 has it ,even some of the citation x has it ,every one set up this Ground Proximity Warning System and I don't now where and which version they're using  :-[

Alex
Image

Venezuela
User avatar
alrot
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel
 
Posts: 8960
Joined: Wed Oct 08, 2003 10:47 am

Re: I'm going to need help with the GPWS

Postby jetprop » Fri Jan 27, 2012 9:59 am

[quote]

I have try one from simv's library, its made for fs2004 ad it doesn't work for me
all the videos on youtube of my md-83 has it ,even some of the citation x has it ,every one set up this Ground Proximity Warning System and I don't now where and which version they're using
Image
User avatar
jetprop
Major
Major
 
Posts: 1518
Joined: Tue Aug 16, 2011 10:03 am
Location: a chair infront of a monitor.

Re: I'm going to need help with the GPWS

Postby hyperpep111 » Fri Jan 27, 2012 10:27 am

[quote][quote]

I have try one from simv's library, its made for fs2004 ad it doesn't work for me
all the videos on youtube of my md-83 has it ,even some of the citation x has it ,every one set up this Ground Proximity Warning System and I don't now where and which version they're using
Last edited by hyperpep111 on Fri Jan 27, 2012 10:30 am, edited 1 time in total.
Most people think that flying a plane is dangerous, except pilots because they know how easy it is.
Arguing with a pilot is like wrestling with a pig in the mud, after a while you begin to think the pig likes it.
User avatar
hyperpep111
Major
Major
 
Posts: 1326
Joined: Sat Jul 16, 2011 2:02 pm
Location: 93 million miles from sun

Re: If you'd have a chance to replicate and add things to the VC of the 737-800?

Postby alrot » Fri Jan 27, 2012 12:17 pm

Last edited by alrot on Fri Jan 27, 2012 12:42 pm, edited 1 time in total.
Image

Venezuela
User avatar
alrot
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel
 
Posts: 8960
Joined: Wed Oct 08, 2003 10:47 am

Re: If you'd have a chance to replicate and add things to the VC of the 737-800?

Postby alrot » Mon Jan 30, 2012 9:22 am

The New Upgraded FSX 737-800 its finish ,I will be "Upgraded FSX 737-800"

  I don't know what else to add  :-/

I'm now trying to use and auto Installation compiler (ClickTeam Pro) ,looking a way to this software back up the original files in a single extra folder ,I need to back up the originals B737_800_interior.MDL, panel, texture folder ,aircraft.cfg etc

why auto Install ? because I know how people are ,if they had trouble placing a folder (FSND-MD-83, or Citation x  )in a stupid folder SimObjects\Airplanes\
I can't imagine how would be to place things in main sound folder ,main gauge folder and backing up the files ,

the original files has to be saved

any ideas would be appreciated

Alex

 
Image

Venezuela
User avatar
alrot
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel
 
Posts: 8960
Joined: Wed Oct 08, 2003 10:47 am

Re: If you'd have a chance to replicate and add things to the VC of the 737-800?

Postby Daube » Tue Jan 31, 2012 7:05 am

I'm lacking a little bit of free time on my side to test your B737 cockpit further.
If the roads here don't get blocked by the snow tonight, I'll try to get home soon enough to finish the tests. I'm mainly concerned about the electric systems, as I told you already.
It's nothing much though, I just want to verify a thing or two and provide my final feedback.
User avatar
Daube
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel
 
Posts: 6430
Joined: Wed Oct 05, 2005 8:34 am
Location: Nice (FR)

Re: If you'd have a chance to replicate and add things to the VC of the 737-800?

Postby alrot » Tue Jan 31, 2012 2:00 pm

but hey!!!! :o that version you have is obsolete now
Image

Venezuela
User avatar
alrot
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel
 
Posts: 8960
Joined: Wed Oct 08, 2003 10:47 am

Re: If you'd have a chance to replicate and add things to the VC of the 737-800?

Postby pete » Tue Jan 31, 2012 2:19 pm

Hey Alex

I don't think you can provide an installer that will do all this

I think you have to TELL people to backup the original 737 interior model (or provide it inside the file) and also TELL people any other files to backup.

Then I think you may be able to provide the installer but I suspect it is complicated to install into many directories --BUT ...  it may be better to simply provide install instructions for manual install. It is not that complicated. (self install is great when it works but can this be done?)

I don't think anyone will really want the originals after your upgrade. You are only adding things - not taking anything away .. :) ... but nio big deal if they do -- we can always provide backups here if they want them  ...
Think global. It's the world we live in
User avatar
pete
Administrator
Administrator
 
Posts: 10090
Joined: Mon Jan 01, 2001 2:01 am
Location: Cloud Cuckoo Land

Re: If you'd have a chance to replicate and add things to the VC of the 737-800?

Postby alrot » Tue Jan 31, 2012 4:49 pm

[quote]Hey Alex

I don't think you can provide an installer that will do all this

I think you have to TELL people to backup the original 737 interior model (or provide it inside the file) and also TELL people any other files to backup.

Then I think you may be able to provide the installer but I suspect it is complicated to install into many directories --BUT ...
Last edited by alrot on Tue Jan 31, 2012 4:50 pm, edited 1 time in total.
Image

Venezuela
User avatar
alrot
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel
 
Posts: 8960
Joined: Wed Oct 08, 2003 10:47 am

Re: If you'd have a chance to replicate and add things to the VC of the 737-800?

Postby Hagar » Tue Jan 31, 2012 5:17 pm

[quote]I'm still studying the Clickteam software if it doesn't do what I want ,Ill have no choice will be manually
Last edited by Hagar on Tue Jan 31, 2012 6:19 pm, edited 1 time in total.
Image

Founder & Sole Member - Grumpy's Over the Hill Club for Veteran Virtual Aviators
Member of the Fox Four Group
My Picasa gallery
My Flickr albums
User avatar
Hagar
Colonel
Colonel
 
Posts: 30807
Joined: Wed Jun 19, 2002 7:15 am
Location: Costa Geriatrica

Re: If you'd have a chance to replicate and add things to the VC of the 737-800?

Postby BrandonF » Wed Feb 01, 2012 5:09 pm

It depends on the size of the originals I guess, but maybe you could have a "restore default" exe that reinstalls the default 737 cockpit files?
BrandonF
Major
Major
 
Posts: 2288
Joined: Wed Apr 22, 2009 11:37 pm

PreviousNext

Return to Aircraft & 3D Design

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 80 guests